Hoe je door duurzame verdienmodellen langzaam tientallen, honderden of duizenden euro’s per maand naast je baan, bedrijf of huishouden kunt verdienen…

… zelfs als je niet technisch bent, geen flauw idee hebt hoe je online geld verdient of als je weinig tijd lijkt te hebben om iets nieuws op te bouwen.

De voordelen

In je Become Financially Free Membership vind je alle kennis, kunde en tools om je eerste online geld te verdienen, zo een stabiel en passief inkomen te krijgen, net zoals hoe je dit extra geld slim investeert en zo je eigen vermogen opbouwt.

Daardoor:

Krijg je voortaan structureel genoeg geld binnen om de touwtjes makkelijk aan elkaar vast te knopen

Word je niet afhankelijk van 1 inkomen of verdienmodel

Krijg je de financiële rust, ruimte en vrijheid om minder te werken, meer van de wereld te zien of meer tijd en aandacht te geven aan je vrienden, partner en kinderen

become financially free

Al vanaf €14,95 per maand.

*Je kunt maandelijks of jaarlijks betalen.

Het enige medicijn tegen buikpijn als je kijkt naar al die rekeningen in je brievenbus of bedragen in je bankieren-app:

Dat is geld, of we nou willen of niet. Met geld kunnen we onze vrijheid terugkrijgen, onze dromen waarmaken en zorgen voor rust in onze hoofden.
Door geld kunnen we onze schulden aflossen, ons huis een fijnere plek maken, de mooiste reizen maken met onze vrienden of familie, onze kinderen alles geven wat we zelf nooit hadden, anderen helpen die het financieel moeilijker hebben en nog zo veel meer…
Waar we ook van dromen: we hebben geld nodig om ze waar te maken. We weten het allemaal. Maar de echte vraag is…

Hoe kun je meer geld verdienen?

We worden al van kleins af aan wijsgemaakt dat we dan harder moeten werken!

Maar wat moet je doen als je niet harder kan of wil werken?

Als je ziek bent, lieve kinderen hebt om voor te zorgen of wanneer je inkomen afhankelijk is van het aantal uren wat je maakt?

Je kunt dan het beste een extra inkomen verdienen door slimmer te werken, bijvoorbeeld door online geld te verdienen met ‘Duurzame Verdienmodellen’

Door dit extra inkomen krijg je een sterke en duurzame financiële basis naast je bedrijf, baan of huishouden.

Ik laat je zo meteen precies zien welke Duurzame Verdienmodellen er zijn…

canva templates verkopen

Voordat we verder gaan wil ik eerlijk zijn: deze duurzame verdienmodellen zijn er om langzaam en blijvend rijk mee te worden

Cocktails bij het zwembad

Als je had gehoopt op weer zo’n “word snel rijk en verdien €50.000 per maand”-ding moet ik je teleurstellen…

Ik snap dat er zo veel mensen zijn die dat roepen en delen hoeveel geld ze wel niet verdienen, terwijl ze er zogenaamd nooit enorm hard voor hebben moeten werken, maar ik wil je het eerlijke verhaal vertellen…

Met het Membership ga je niet snel rijk worden of meteen €50.000 per maand verdienen, zelfs als dat wel mogelijk is.

Dit is het eerlijke verhaal…

Het wordt eerst (veel) tijd en energie investeren, zodat je binnen 6 tot 12 maanden je maandsalaris ermee kunt vervangen.
Dat is de waarheid. In ieder geval mijn waarheid, en ik ga het daarom allemaal niet mooier maken dan het is.

Twijfel je nu al of jij dit wel kan? Think again

Het is geen kwestie van kunnen, maar van wel of niet willen!
Geloof me…

Als we eindeloos op onze telefoons kunnen scrollen, kunnen we ook een uurtje vrij om onze persoonlijke geldmachines, onze Duurzame Verdienmodellen, op te bouwen. Je moet het jezelf alleen wel gunnen en natuurlijk geloven in jezelf!

Jij kan dit, net zoals andere members van het Membership dit kunnen:

Als ik nooit gedwongen werd om in mezelf te geloven, had ik nu mijn kinderen niet alles kunnen geven waar ze zo gelukkig van worden.

Zoals je misschien weet kwam ik in 2022 diep in schulden omdat ik mezelf afhankelijk had gemaakt van 1-op-1 klanten en facturen die maar niet werden betaald.

Nieuwe kleding, speelgoed of leuke uitjes? Het kon gewoon echt niet.

Ik moest zo vaak ‘nee’ zeggen tegen mijn kinderen omdat we gewoon echt geen ene cent meer hadden. Bij elke ‘nee’ voelde ik me zo ongelofelijk schuldig, en voelde het alsof ik ze teleur moest stellen.

Samen op vakantie gaan kon op dat moment alleen in mijn hoofd, als ik erover droomde…

Door dit dieptepunt besefte ik maar al te goed dat ik mezelf moest bevrijden van mijn financiële situatie.

Na 9 maanden lang van alles uit te proberen ontdekte ik uiteindelijk meerdere duurzame verdienmodellen die zorgden dat ik van €20.000 in het rood naar €30.000+ per maand verdien uit online verdienmodellen.

Ik kan mijn kinderen nu alles geven, net zoals ik mijn familie kan helpen. Ga meerdere malen per jaar op vakantie met mijn gezin, en maken samen herinneringen voor het leven.

Tuurlijk houden ze ook van me als ik ze alleen aandacht, tijd en liefde geef…
Maar hun gezichtjes als ik ze nu als verrassing mee naar Disney of andere mooie vakanties of uitjes neem is onbetaalbaar.

En ja, ik trakteer ook mezelf regelmatig op mooie spullen!

Ik vind dat ik dat verdien na alles wat ik heb meegemaakt en heb gedaan.

hoe werkt verkopen etsy

Allemaal door het verkopen van duurzame verdienmodellen zoals online producten, kennisproducten, affiliate marketing en print-on-demand…

Bij Duurzame Verdienmodellen moet je denken aan het online verkopen van:

Templates, thema’s en printables

Affiliate links op je blog, website of e-mails

Advertenties op je eigen website, blog of Youtube-kanaal

Cursussen, e-books, masterclasses, online trainingen

Stuk voor stuk verdienmodellen waar je eerst tijd en energie in moet stoppen om te zorgen dat het uiteindelijk vanzelf gaat, zodat ook jij je kunt bevrijden van je huidige financiële situatie.

Waarschijnlijk voel je nu twijfels, een stemmetje dat zegt dat dit niks voor jou is of dat je geen idee hebt waar je moet beginnen..

Dat is echt niet erg, en ook heel normaal. Maak je er niet druk om.
Het belangrijkste nu is om te kijken wat je met dat gevoel gaat doen…

Laat je het je tegenhouden om jezelf financieel te bevrijden? Of gebruik je het als brandstof en motivatie, zodat je al die dromen van jezelf, je familie en de lieve mensen om je heen misschien wel waar kunt maken?
Zoals ik al eerder zei gaat dit niet vanzelf.

Je moet er tijd en energie in investeren, zodat je binnen 6 tot 12 maanden je huidige maandinkomen verdient door je Duurzame Verdienmodellen.

Als je dat wil, nodigen ik en de meer dan 1.708 andere members je uit om ook mee te doen met het Become Financially Free Membership.

Het Membership is namelijk de enige plek in Nederland waar je alles leert over de verschillende Duurzame Verdienmodellen, zodat je vooral gaat bouwen aan je inkomen met wat je echt leuk vindt en bij je past

Ik geloof er niet in dat je je moet vastpinnen op 1 verdienmodel, zoals alleen een cash cow channel op Youtube, affiliate marketing of geld verdienen via Tiktok.

Ik denk dat je vooral moet uitproberen wat jij het leukst vindt om te doen, zodat je het makkelijk kunt volhouden en vol plezier bouwt aan die Duurzame Verdienmodellen waar je het meeste geluk en geld uit gaat halen.

Daarom is het Membership zo ingericht dat je direct kunt starten en makkelijk kunt volhouden, waardoor dit niet de zoveelste cursus wordt die je koopt en uiteindelijk niks oplevert.

Dit is wat je krijgt zodra je meedoet met het
Become Financially Free (Premium) Membership:

become financially free

Alle diepgaande video’s, trainingen, cursussen, masterclasses, guides, tools en leggen we in jip-en-janneketaal uit, terwijl ze wel tot de rand gevuld zijn met strategieën, trucs en details die je nergens anders leert.

Ook niet via bijvoorbeeld Etsy zelf, of als je urenlang googelt.

We nemen je stapje voor stapje mee zodat je direct weet waar en hoe je kunt beginnen. Ook als je zo meteen overloopt van de honderden ideeën voor producten of verdienmodellen.

Daardoor heb je direct overzicht en duidelijkheid, en wandel je op je eigen concrete pad naar de finish: Duurzame Verdienmodellen die geld voor je verdienen zonder dat je steeds moet werken.

Naast alles hieronder, krijg je ook direct toegang tot de Become Financially Free Community!

Dit is een hechte groep mannen en vrouwen waar je altijd gezellig mee kunt kletsen, vragen kunt stellen of een schop onder je kont kunt als je dat nodig hebt.

Het Membership is ingericht in 3 fases, zodat je makkelijk alle nodige kennis en info vindt die voor jou op dat moment belangrijk zijn

Daardoor hoef je niet zelf uit te zoeken hoe en waar je moet beginnen, maar kun je direct vinden wat relevant is voor de fase waarin je zit.
Dit zijn de 3 fasen waar onze (premium) members in zitten:

Fase 1: Money Management

Tijdens deze fase gaan we werken aan de leugens die je verteld zijn over geld, hoe je je overtuigingen richting geld blijvend kunt veranderen, en welke mindset je moet hebben als je langzaam en blijvend rijk wil worden.

Fase 2: Duurzame Verdienmodellen

Je krijgt diepgaande gidsen, videotrainingen en how-to’s over alle Duurzame Verdienmodellen die zorgden dat ik en zo veel andere mensen financieel vrij(er) zijn geworden, en blijven.

Fase 3: Vermogen laten groeien

In fase 3 ontdek je hoe je je extra geld kunt investeren en beleggen om je eigen vermogen op te bouwen. Geld wat je kunt gebruiken voor wat je maar wilt, van een huis in het buitenland tot aan de studie van je kinderen als ze groter zijn.

 • Je ontdekt hoe het membership werkt en waar je kunt beginnen
 • Je krijgt uitleg over de Masterclasses, co-workshops, de verschillende fases binnen het programma en meer
 • Je krijgt uitleg over de Duurzame Verdienmodellen en hoe je ermee begint
 • Je leert hoe je anders naar geld kunt kijken, hoe je vandaag al slimmere keuzes kan maken met je financiën en hoe je extra inkomen kunt managen
 • Je ontdekt hoe je om moet gaan met de belasting, zodat je nooit in de problemen komt
 • Je ontdekt hoe financieel overzicht krijgt in je nieuwe bedrijf
 • Je ontdekt wat kennisproducten precies zijn, wanneer ze interessant zijn en alle voor- en nadelen
 • Je ontdekt hoe je je eigen kennisproduct ontwerpt, de inhoud maakt, de prijs bepaalt en kunt lanceren
 • Je ontdekt alle details, geheimen en technieken over hoe je doorlopend je kennisproduct kunt verkopen
 • Je ontdekt waar je digitale producten kunt verkopen, hoe je ze simpel ontwikkelt en het geheim van ‘PLR-producten’
 • Je ontdekt hoe je de juiste niche kiest, waardoor je bijna geen concurrentie hebt
 • Je ontdekt hoe je je eigen Etsy shop opzet, gevonden kunt worden in Google en hoe je je Etsy shop uit laat groeien naar een money-making machine
 • Je ontdekt hoe je morgen al aangemeld kunt zijn bij affiliate partnerprogramma’s
 • Je ontdekt welke 4 methodes van geld verdienen via affiliate marketing ik persoonlijk gebruik
 • Je krijgt in detail alle stappen die je moet nemen om via je affiliate marketing geld op automatische piloot te verdienen
 • Je ontdekt wanneer print-on-demand, of PoD, de beste keuze voor jou is
 • Je leert wanneer je moet kiezen voor PoD, of voor ‘personalized PoD’ – net als de onmisbare verschillen daarin
 • Je leert hoe je zonder veel gedoe en razendsnel je eerste PoD-producten kunt verkopen via bijvoorbeeld Etsy, net als instructies over alle tools die daarvoor nodig zijn
 • Je leert hoe je maandelijks een vast inkomen kunt verdienen via je eigen membership
 • Ik laat je zien hoe je dit zelf succesvol opzet, en neem je stap voor stap voor stap mee door alles wat je moet weten, van technische zaken tot het promoten van je membership
 • Je ontdekt ook hoe je een goed product of dienst kunt kiezen om in abonnementsvorm te verkopen, zodat je altijd inkomen hebt
 • Je leert hoe ik persoonlijk mijn geld investeer, zodat ik, mijn gezin en mijn kinderen nooit meer van ons leven geldzorgen gaan hebben – en hoe jij dit ook kunt doen
 • We krijgen gast-experts die je al hun kennis delen over beleggen in bijvoorbeeld aandelen, investeren in vastgoed en meer
 • Je wordt financieel gezien zo veel slimmer, rustiger en zekerder, waardoor je altijd precies weet waar je financieel gezien aan toe bent

Maar daarnaast ook nog zo veel cadeaus, bonussen en extra’s zoals…

 • Workshop ‘Etsy in de boekhouding’
 • Co-Workshop ‘(Affiliate) pins maken’
 • Co-workshop ‘Digitale producten maken in Canva’
 • Co-workshop ‘Etsy optimaliseren + listings’
 • Workshop Notion
 • Workshop ‘PLR Notion Template customizen’
 • Geld verdienen met affiliate marketing
 • Geld verdienen met affiliate marketing in blogs
 • Van Pinterest een money-making affiliate kanaal maken
 • Digitale producten verkopen via Etsy
 • Succesvol digitale producten verkopen
 • 500+ ideeën voor digitale producten
 • Van e-book naar money-making product
 • Hoe je voor maar €14,95 per maand je eigen website kunt krijgen
 • Welk websitethema ik je aanraad, omdat deze supermooi, gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken is
 • Hoe je een kant-en-klare website kunt kopen
 • Welke tool voor je e-mailmarketing ik aanraad
 • Hoe je zorgt dat klanten makkelijk kunnen kopen bij je, en welke tool ik aanraad om meer geld te verdienen per klant
 • Welke (gratis) tool ik gebruik om mijn designs te maken
 • Welke 2 tools ik gebruik voor mijn masterclasses, cursussen en memberships
 • Masterclass ‘Geld verdienen met affiliate websites’, met Jennifer Kok
 • Masteclass ‘Boekhouden, belastingen en de KvK’
 • Masterclass ‘In de media komen’
 • Masterclass ‘Succesvol verkopen op Etsy’, met Melisa Mermer
 • Masterclass ‘Digitale producten verkopen via TikTok’, met Sophia Meijer
 • Masterclass ‘CashCow’, met Francis Neslo
 • Masterclass ‘Print on demand’, met Laura Falcone
 • Masterclass ‘Pinterest Marketing’, met Socially Sanne
 • Masterclass ‘Money Management’, met de Mingeli Sisters

Reviews

Wat vinden onze members van het Become Financially Free Membership?

Het membership helpt mij om een eigen online business te bouwen, en om meerdere geldstromen te creëren. Het wordt super duidelijk uitgelegd, en Rowena is een goede leermeester. Door het membership heb ik geleerd mijn eigen website te bouwen en heb ik al klanten kunnen binnenhalen!

Rona Heckman

Ik vind persoonlijk deze praktische hands-on begeleiding misschien nog wel waardevoller dan een duur coachingstraject bij een coach, die jou het werk zelf laat doen. Juist het geleerd krijgen HOE je dit dan moet aanpakken is echt goud waard.

Je haalt je investering er in no time uit. In mijn geval: met slechts 1 verkochte dienst heb ik dit membership al voor minimaal 2 jaar terugverdiend. Rowena weet wat ze doet en kan iedereen helpen om passieve verdienmodellen tot een succes te maken.

Yvonne Schmitz

Het Membership van Rowena maakt ondernemen zoveel makkelijker. In welke fase je ook zit, het helpt je groeien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Snel, simpel en praktisch word je in de actiemodus gezet. Rowena laat zien dat het niet moeilijk is om financieel onafhankelijk te worden en een succesvol bedrijf te runnen!

Bianca van As

Ik heb al duizenden euros uitgegeven aan dure cursussen en coaches, maar de waarde die in dit membership zit is mindblowing! Twijfel je nog over een coach? Stap eerst in dit membership en bekijk later of je die coach al dan niet nog nodig hebt. En dat zeg ik zelf als coach 😉 Het is overzichtelijk, ziet er mooi uit, inspirerend! Dat ik me bij het begin heb aangemeld en alsnog alle modules beschikbaar zijn en voor de eerste members de prijs dus niet veranderd, dit vind ik erg trouw en waardevol.

Michelle van Dijk

We hebben 2 soorten in het Membership: Basis en Premium
Dit zijn alle verschillen op een rijtje

BASIS MEMBERSHIP

€14,95 per maand

Introductie

Fase 1: Money Management

Fase 2: Digitale producten verkopen

Fase 2: Print-on-demand producten verkopen

Fase 2: Affiliate marketing

Fase 2: Kennisproducten

Fase 3: Wederkerende inkomsten

Fase 3: Beleggen en investeren

Ondernemen: KvK, Belasting

Toegang tot alle guides

Deelnemen aan de maandelijkse Etsy-audits

Masterclasses (excl. replays)

Deelname aan live co-workshops (excl. replays)

Toegang tot de community

Let op: met het basis membership kan je geen replays terugkijken.

*Je kunt maandelijks of jaarlijks betalen.

PREMIUM MEMBERSHIP

€59,- per maand

Introductie

Fase 1: Money Management

Fase 2: Digitale producten verkopen

Fase 2: Print-on-demand producten verkopen

Fase 2: Affiliate marketing

Fase 2: Kennisproducten

Fase 3: Wederkerende inkomsten

Fase 3: Beleggen en investeren

Ondernemen: KvK, Belasting

Toegang tot alle guides

Deelnemen aan de maandelijkse Etsy-audits

Masterclasses (incl. replays)

Deelname aan live co-workshops (incl. replays)

Toegang tot de community

 

*Je kunt maandelijks of jaarlijks betalen.

Eerst vind ik dat je dit moet weten voordat je met ons meedoet…

Je kunt het Membership na 6 maanden opzeggen, en dus niet eerder. Ja, dat is een financiële commitment. Niet aan mij, maar aan jezelf. Je kunt het eigenlijk vergelijken met een abonnement aan de sportschool. Iemand die superfit is betaalt net zo veel geld aan de sportschool als iemand die nooit gaat…

Het enige verschil is hoeveel tijd en energie je investeert!

Dit hebben we bewust zo gedaan, omdat je via Duurzame Verdienmodellen niet snel rijk gaat worden. Wel langzaam en blijvend.

Het heeft echt tijd, discipline en focus nodig, en we willen dus voorkomen dat nieuwe members al na een maand opgeven omdat ze verwachten dat ze direct honderden euro’s gaan verdienen.

Wat we met je delen in het Membership werkt, en het is dus ook vooral aan je inbreng hoe de resultaten zijn.

Ik heb je nu alles laten zien wat je moet weten om te kiezen of je vandaag al instapt bij ons

Want als je door je huidige financiële situatie jezelf, je kinderen of de mensen om je heen niet kan geven waar jullie van dromen…

… van vliegvakanties, leuke uitjes, afgeloste schulden, een nieuw thuis in het buitenland, niet langer afhankelijk zijn van 1 inkomen of verdienmodel, rust, ruimte en vrijheid, tot een stabiel inkomen…

Wat heb je dan te verliezen?

Als je bereid bent om 60 minuten en omgerekend €0,48 of €1,90 per dag te investeren in het Membership, kunnen we niet wachten om je er zo snel mogelijk te zien!

Zorg dat je over een jaar niet tegen jezelf moet zeggen “was ik nou maar eerder begonnen…”

De enige manier om dit te voorkomen is door vandaag nog in te stappen in het Become Financially Free Membership. Niet morgen, niet volgende week of volgende maand…

Nee, gewoon vandaag.


Want zodra je vandaag instapt, kun je al binnen een week tot een maand je allereerste geld verdiend hebben.


Alles wat je nodig hebt staat al klaar in je eigen Membership-omgeving. Zodra je meedoet, krijg je direct je inloggegevens opgestuurd en kan je meteen starten als je wil.

Hieronder vind je nogmaals een samenvatting van alles wat je krijgt:

BASIS MEMBERSHIP

€14,95 per maand

Introductie

Fase 1: Money Management

Fase 2: Digitale producten verkopen

Fase 2: Print-on-demand producten verkopen

Fase 2: Affiliate marketing

Fase 2: Kennisproducten

Fase 3: Wederkerende inkomsten

Fase 3: Beleggen en investeren

Ondernemen: KvK, Belasting

Toegang tot alle guides

Deelnemen aan de maandelijkse Etsy-audits

Masterclasses (excl. replays)

Deelname aan live co-workshops (excl. replays)

Toegang tot de community

Let op: met het basis membership kan je geen replays terugkijken.

*Je kunt maandelijks of jaarlijks betalen.

PREMIUM MEMBERSHIP

€59,- per maand

Introductie

Fase 1: Money Management

Fase 2: Digitale producten verkopen

Fase 2: Print-on-demand producten verkopen

Fase 2: Affiliate marketing

Fase 2: Kennisproducten

Fase 3: Wederkerende inkomsten

Fase 3: Beleggen en investeren

Ondernemen: KvK, Belasting

Toegang tot alle guides

Deelnemen aan de maandelijkse Etsy-audits

Masterclasses (incl. replays)

Deelname aan live co-workshops (incl. replays)

Toegang tot de community

 

*Je kunt maandelijks of jaarlijks betalen.

FAQ

Wat wil jij nog graag weten over het Membership? Kijk of hier jouw antwoord tussen staat.

Is het Membership maandelijks opzegbaar?

Nee, je kunt na 6 maanden opzeggen. Dit is 100% bewust gedaan, zodat je de commitment aan gaat voor de tijd die het duurt om je mooie resultaten te zien.

Kan ik overstappen van Basis naar Premium, of andersom?

Jazeker, stuur in dat geval een mailtje naar membership@rowenarousseau.nl en we regelen het voor je.

Moet ik technisch zijn om dit te snappen?

Nee, we nemen je juist via video’s en handige gidsen stap voor stap mee door alles wat er bij komt kijken, waaronder ook de technische dingen.

Krijg ik ook 1-op-1 begeleiding als ik meedoe met het Membership?

Nee, maar we hebben wel regelmatige live workshops met Rowena. Dit is dan in groepsverband. Je kunt wel altijd je persoonlijke vragen stellen in de community.

Hoe lang duurt het voordat ik geld ga verdienen?

Je eerste online geld kun je al binnen enkele weken verdienen, en je kunt na 6 tot 12 maanden je huidige maandinkomen verdienen via Duurzame Verdienmodellen.

Vragen?

Neem contact met ons op!