Ik wil graag een online bedrijf starten, maar ik weet nog niet waarin. Is het dan ook voor mij?

Er zijn verschillende courses die je kunt doorlopen om bijvoorbeeld een blog, webshp of een ander online bedrijf te starten. Om echt je missie te vinden en waar jouw passie ligt, raden we je aan omΒ deze quizΒ doen.

Ik ben een groeiende ondernemer en ik weet al veel over het ondernemerschap. Is het dan ook voor mij?

Ja, want ik geloof er eerlijk gezegd in dat je nooit uitgeleerd bent als ondernemer. In het Membership vind je fases t/m 50.000+ euro omzet per maand. Leer om door te breken met jouw bedrijf. Daarnaast vind je ook onwijs veel manieren om passief inkomen te genereren met jouw bedrijf. Een aanrader voor groeiende ondernemers!

Waarom zou ik eerder voor dit Membership moeten kiezen dan een 1-1 traject?

Omdat er eigenlijk alles in verwerkt is wat je tijdens een 1-op-1 traject ook zou leren. Waarom meer geld uitgeven voor dezelfde kennis? πŸ˜‰

Zit er 1-op-1 begeleiding inclusief het Membership?

Nee, en dat raad ik je ook niet aan. Je wilt niet afhankelijk zijn van iemand. Go with the flow en ga eens zΓ©lf aan de slag! Wel krijg je als Premium of Gold member toegang tot maandelijkse Masterclasses inclusief Q&A’s. Hier kun je eventueel je vragen stellen als je ergens tegenaan loopt.

Kan ik mijn abonnement tussentijds wijzigen?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een kwartaal- of jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren. Ook kun je als Basis member makkelijk tussentijds upgraden naar Premium. Dit doe je makkelijk door op courses of content te klikken die voor Premium members bestemd zijn. Je komt dan op een check-out pagina terecht.

Is het Membership maandelijks opzegbaar?

Na 6 maanden is het Become Financially Free Membership maandelijks opzegbaar.