Verkoop je al online producten of heb je al affiliate marketing geïntegreerd als extra verdienmodel? Maar leveren deze verdienmodellen je per maand nog niet voldoende op? No worries! In dit artikel deel ik 5 tools om jouw passief inkomen te verhogen per maand.

Tools om passief inkomen te verhogen

Maandelijks verdien ik ongeveer €7.500 middels mijn passieve verdienmodellen. De passieve verdienmodellen die ik hiervoor hanteer zijn:

 1. Affiliate marketing
 2. Kennisproducten
 3. Online producten

Door slimme strategische modellen toe te voegen, wordt mijn passief inkomen per maand alleen maar hoger. Middels deze vijf tools die ik in dit artikel deel, heb ik mijn omzet kunnen verhogen.

Tool 1 – Een website

Om passief inkomen te genereren, is een website vaak noodzakelijk. Hier kun je jouw digitale producten op aanbieden en ook affiliate commissies genereren met affiliate links. Een goede website is essentieel. Ik raad je aan om jouw website te bouwen met een Divi builder. Met deze builder kun je mooiste websites bouwen en zijn ook nog eens mobielvriendelijk… en dat is ontzettend belangrijk als jij je passief inkomen per maand wil verhogen.

Kun je zelf geen goede website bouwen? Geen probleem. Je kunt gemakkelijk een van mijn website templates kopen en direct op jouw WordPress website installeren. Het enige wat je nog hoeft te doen is de foto’s en tekst aan te passen. Maar het bouwproces hoeft niet meer! Hierdoor kun jij nóg sneller jouw passief inkomen per maand verhogen.

Fenna Virtual Assistant Divi Thema

Fenna is een speels, feminine thema gemaakt voor Virtual Assistants (kan ook voor elk ander business gebruikt worden). Het thema biedt heel veel mogelijkheden en bestaat uit zachte, frisse kleuren – al met al een prachtig WordPress thema.

Yara Interior Divi Thema

Yara is een zacht, feminine thema gemaakt voor interieur adviseurs / ontwerpers. Het thema biedt heel veel mogelijkheden en bestaat uit zachte kleuren – al met al een prachtig WordPress thema.

Dinja Financial Divi Thema

Dinja is een zacht, feminine thema gemaakt voor (financiële) adviseurs. Het thema biedt heel veel mogelijkheden en bestaat uit zachte kleuren – al met al een prachtig WordPress thema. 

Tool 2 – Check-out pagina’s

De tweede tool die ik met jullie deel is externe check-out pagina’s. Ik gebruik bijvoorbeeld geen WooCommerce om mijn online en kennisproducten te verkopen. Met WooCommerce kun je namelijk geen kassakoopjes en upsells toevoegen en is een pagina vaak niet echt overzichtelijk.

Voor mijn check-out pagina’s gebruik ik Plug & Pay. Met dit programma kun je geweldige landingspagina’s maken en de volgende elementen toevoegen:

 • Testimonials
 • Kassakoopjes
 • Informatie over jouw product
 • Upsells
 • Unique selling points

Ik merk sinds ik Plug & Pay gebruik voor mijn check-out pagina’s, dat de conversie is gestegen van mijn digitale producten. Dit komt omdat mensen sneller overgaan tot aankoop, omdat er op één pagina overzichtelijk de unique selling points, informatie en reviews staan. Ook doen mijn kassakoopjes en upsells die ik toevoeg aan elk online product het onwijs goed. Hierdoor verkoop ik bijvoorbeeld een online product van 47,- euro, maar door een kassakoopje of een upsell toe te voegen, wordt een winkelmand waarde al gauw verhoogd naar bijvoorbeeld 200,- euro.

Probeer Plug & Pay 14 dagen gratis →

Tool 3 – E-mail marketing

De derde tool om jouw passief inkomen te verhogen per maand is middels e-mail marketing. Koppel e-mail automatiseringen aan jouw online producten om upsells te bevorderen en jouw affiliate links te promoten. Ik raad het aan om e-mail automatiseringen te maken die continu doorlopen, zodat je niet elke week een e-mail hoeft te schrijven en mensen automatisch al wekenlang mails van jou ontvangen.

De inhoud van een goede e-mail automatisering

Zorg dat je niet continu aan het spammen bent met jouw aanbod in de e-mail automatisering, want dan is de kans groot dat mensen zich uitschrijven voor de e-mails en niet de volledige automatisering doorlopen. Dat is jammer. Hoe creëer je een goede e-mail automatisering?

(Tip: Zorg dat er een 2-5 dagen zit tussen jouw mails, behalve bij de 48-uur deal)

E-mail 1: Een persoonlijk verhaal

In de eerste e-mail raad ik je aan om een persoonlijk verhaal te delen, zodat mensen jou leren kennen. Zo heb ik bijvoorbeeld in mijn e-mail automatisering een persoonlijk verhaal hoe ikzelf in de schulden terecht kwam en hierdoor meer bewust ben geworden van passieve inkomstenstromen en hoe ik deze heb geïmplementeerd. Een inspirerend verhaal dus. Ik heb als call to action een link naar mijn Become Financially Free Membership toegevoegd, maar op een hele subtiele manier.

E-mail 2: Tips (blog)

In de tweede mail deel je bijvoorbeeld tips. Stel, iemand heeft een kennisproduct bij jou afgenomen, dan is het handig om in deze mail aanvullende tips te geven. Je kunt hierbij linken naar een blog.

E-mail 3: Tips (video of podcast)

De derde mail kun je ook nog tips en aanvullende strategieën delen. Hier kun je bijvoorbeeld linken naar een video of podcastaflevering. Zorg altijd dat je in een blog, video of podcast ook upsells benoemd. Dus: iemand heeft een masterclass bij jou afgenomen en in de video, podcast en blog vertel jij bijvoorbeeld over jouw geweldige cursus… dan is de kans groot dat diegene uiteindelijk ook een cursus bij jou afneemt!

E-mail 4: Maak een 48-uur deal

In de vierde mail kun je een deal maken van 48 uur. Stel, je wilt graag dat ze jouw cursus afnemen, want dit is immers de upsell van de Masterclass. Dan kun je bijvoorbeeld een kortingscode geven die maar 48 uur geldig is.

E-mail 5: Nog 24 uur geldig

Geef inhoudelijk informatie over jouw cursus en deel positieve reviews. Deel de kortingscode en deel dat deze nog maar 24 uur geldig is (vergeet natuurlijk niet te linken naar je cursus).

E-mail 6: Laatste kans

Deel een laatste mail met een laatste kans om de kortingscode te gebruiken.

Dit is een voorbeeld van een e-mail automatisering die je kunt koppelen aan digitale producten. Ik raad je altijd aan om zelf je e-mail automatiseringen te testen. Kijk bijvoorbeeld eens hoeveel mensen de e-mail automatisering hebben doorlopen en hoeveel er daadwerkelijk een cursus bij jou hebben afgenomen. Door de mails te optimaliseren en te verbeteren, zorg je ook voor een hogere conversie.

Gebruik een goede mailservice

Ik gebruikte jarenlang Mailchimp, maar ik merkte dat mijn conversie niet hoog was vanuit mijn mail automatiseringen. Nu gebruik ik sinds twee jaar MailBlue. Mijn e-mail automatiseringen zijn veel gerichter en ook nog eens beter in te richten. Ik merkte direct dat mijn conversie steeg door e-mail marketing!

Probeer MailBlue een jaar GRATIS (cadeautje van mij) →

In mijn Become Financially Free Membership vind je trouwens complete how-to video’s hoe je bijvoorbeeld goede check-out pagina’s maakt, een mooie en goede website bouwt én hoe je e-mail automatiseringen inricht. Een aanrader dus om de tools goed in de praktijk te brengen, zodat je per maand ook daadwerkelijk gaat stijgen met jouw passief inkomen!

Tool 4 – Affiliate partnerprogramma

De vierde tool waardoor mijn passief inkomen werd verhoogd per maand, was nadat ik een affiliate partnerprogramma had toegevoegd. In dit programma heb ik mijn digitale producten en membership staan die mensen kunnen promoten. Ze ontvangen dan een commissie als ze een digitaal product van mij hebben verkocht. Dit vind ikzelf veel prettiger dan bijvoorbeeld het inzetten van advertenties. Affiliates krijgen immers pas een commissie als er daadwerkelijk een sale heeft plaatsgevonden.

Ook loopt de marketing continu door van mijn digitale producten, omdat affiliates dit continu promoten middels blogs en social media posts. Zelfs als mijn eigen marketing compleet zou wegvallen, loopt mijn marketing nog extern door. Hierdoor groeit jouw passief inkomen sneller.

Je kunt gemakkelijk via jouw Plug & Pay abonnement een affiliate partnerprogramma toevoegen. Ook nog eens handig: Plug & Pay heeft een marketplace waar affiliates zelf kunnen zoeken naar producten en diensten die zij willen promoten. Als jouw producten en diensten hier zichtbaar op zijn, des te meer mensen zich inschrijven voor jouw affiliate partnerprogramma en hierdoor meer marketing komt.

Probeer Plug & Pay 14 dagen gratis →

Tool 5 – Affiliate links uitbreiden

De laatste tool is een platform om affiliate links uit te breiden. Beperk jouw affiliate links niet bijvoorbeeld alleen Bol.com, maar ga meer producten en diensten promoten middels het platform LinkPizza. Op LinkPizza vind je duizenden affiliate partners waardoor je nog meer producten en diensten kunt aanbevelen. Sinds ik mij heb aangemeld bij dit platform, zijn mijn affiliate inkomsten (dus passief inkomen) ook maandelijks gestegen.

Meld je hier gratis aan voor LinkPizza →

Direct starten met het verhogen van jouw passief inkomen?

Wil je nu echt eens aan de slag gaan om succesvol te worden als vrouw en financieel vrij en onafhankelijk te worden?

Meld je dan een voor het Become Financially Free Membership! Je leert hier onder andere:

 • Hoe je je online bedrijf start én laat groeien
 • Hoe je passief inkomen kunt genereren met o.a. affiliate marketing en online producten
 • Marketingstrategieën om je core-offer op de lopende band te verkopen
 • Hoe je klanten loyaliteit opbouwt zodat je doorgroeit naar 10.000+ euro omzet per maand
 • Jaarlijks doorgroeien naar een ton en zelfs een miljoen omzet per jaar

Het Membership is slechts 14,95 euro per maand en geeft je toegang tot alles wat je moet weten over het online ondernemerschap en online geld verdienen. Start hier >>>