fbpx

Lidmaatschap Become Financially Free Membership 

Algemene voorwaarden

1. Het lidmaatschap van het Become Financially Free Membership bestaat uit drie niveau’s: Basis (14,95 euro per maand), Premium (34,99 euro per maand) en Gold (54,99 per maand). Er is een mogelijkheid om de betalingen per jaar te laten lopen. Alle betalingen lopen middels automatische incasso.

2. Jaarabonnementen genieten een korting van 20%.

3.Tariefverhogingen worden niet doorgevoerd aan bestaande leden. Echter, als een bestaand lidmaatschap met het oud tarief wordt opgezegd, zal het nieuwe tarief gehanteerd worden bij een nieuwe aanmelding.

4. Het lidmaatschap staat vast voor de duur van 6 maanden. Hierbij wordt de datum van aanmelding aangehouden als de aanvangsdatum van het lidmaatschap.

5. Het maandelijks bedrag voor het lidmaatschap wordt altijd op de 1ste of de 15de van de maand geïncasseerd. Dit ligt aan wanneer het lidmaatschap is gestart. De dichtstbijzijnde datum wordt gehanteerd als incassodatum. Voorbeeld: alle aanmeldingen die in de eerste en laatste week van de maand plaatsvinden, worden geïncasseerd op de 1ste. Aanmeldingen in de tweede en derde week van de maand, worden geïncasseerd op de 15de van de maand.

6. Leden ontvangen na aanmelding altijd een e-mail met inloggegevens. Het Become Financially Free Membership is gevestigd op een online platform.

7. Leden hebben altijd toegang tot het online platform. Echter zijn alle producten toegewezen aan niveau’s. Dat betekent dat een Basis of Premium lid beperkte toegang heeft. Een Gold lid heeft toegang tot alle aanbod in het online platform.

8. Leden ontvangen na aanmelding een unieke voucher code voor korting en shoptegoed op het Become Financially Free webshop. Deze codes en kortingen vervallen als het lidmaatschap wordt opgezegd.

9. Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd na 6 maanden. Daarna is het maandelijks opzegbaar. Bij opzegging van een abonnementsjaar vindt geen (gedeeltelijke) restitutie van de betaling plaats.

10. Een opzegging vindt plaats via de mail: membership@rowenarousseau.nl. Opzeggingen via andere kanalen of e-mail adressen worden niet in behandeling genomen.

11. Na bevestiging van opzegging wordt de toegang tot het Become Financially Free Membership per direct stopgezet. Het is dus aan te raden om minimaal één maand voor incassodatum op te zeggen. Voorbeeld: lid heeft de incassering rond de 1ste van de maand en zegt het lidmaatschap de 6de van de maand op. Lid zal nog steeds het bedrag van de incassering verschuldigd zijn.

12. Indien de betaling niet wordt voldaan wordt het lidmaatschap van rechtswege beëindigd met openstaand incasso en vervalt het recht op kortingen. De klant kan zich pas weer opnieuw aanmelden voor het lidmaatschap als de achterstallige betaling is voldaan.

13. Er worden maximaal 3 herinneringen verstuurd voor achterstallige betalingen. Als er na 3 herinneringen nog steeds geen betaling heeft plaatsgevonden, wordt deze overgedragen aan een incassobureau. Extra gemaakte kosten worden ook in rekening gebracht bovenop de openstaande betaling.

14. In het online platform is een Nieuws pagina waarmee leden op de hoogte worden gehouden van updates, kortingen en aanbiedingen.

15. Alle informatie, kennis, videotrainingen, e-books en andere middelen die worden aangeboden op het online platform van het Become Financially Free Membership mogen op geen enkele wijze verspreidt worden aan een derde partij. De boete bij verspreiding van lesmateriaal bedraagt 2000 EUR.

16. Contact vindt plaats per mail naar membership@rowenarousseau.nl. Berichten naar een ander e-mail adres of via andere kanalen worden niet in behandeling genomen.