fbpx

Droom jij ervan om online geld te verdienen? Een passieve inkomstenstroom? Een money-making online business?

Dan is het Become Financially Free Membership voor jou gemaakt!

HONEY, IT’S TIME TO QUIT THE JOB YOU HATE AND

CREATE THE LIFE YOU TRULY LOVE.

Er is geen betere tijd dan nu om jouw eigen online bedrijf te beginnen. Want let’s be honest: werken waar en wanneer je wilt én verdienen wat jij wilt verdienen, klinkt toch veel beter dan een 9-tot-5-baan met eindeloze verplichtingen en maandelijks hetzelfde salaris? #right

Met een eigen online bedrijf kun je:

✓ Werken waar en wanneer je wilt #hellocozycoffeebars

✓ Verlof nemen wanneer jij dat wil (geen awkward convo’s met je baas als je voor de vijfde keer in een week je ziek kind van school moet halen #woeps)

✓ Verdienen wat jíj wilt — dat betekent dat je genoeg geld kunt verdienen om je schulden af te betalen en eindelijk eens die reis te maken die al 3 jaar op je bucketlist staat!

✓ Jouw ontslagbrief inleveren #thankyounext

✓ Een impact maken in de samenleving, waardoor je elke dag op een missie bent

✓ Klanten over de hele wereld helpen – no borders issues, only WIFI!

✓ De baas worden over je eigen tijden, plek, money en wie jij wilt helpen

Ondanks dit natuurlijk als dé perfecte droom klinkt, 
zul je er met de juiste begeleiding niet komen – of juist terecht komen in een entrepreneurs nightmare

WELKOM BIJ HET

BECOME FINANCIALLY FREE MEMBERSHIP

Waar al meer dan 100+ vrouwen transformeerden van werknemers naar fulltime online ondernemers. #socanyou

✓ Compleet stappenplan om jouw online bedrijf (succesvol!) te starten en te groeien

✓ Kant-en-klaar stappenplan om uit te groeien naar 50.000+ euro omzet per maand

 Strategieën om meer zichtbaar te zijn om een consistente cashflow te genereren

✓ Manieren om minder uren te werken en meer te verdienen

 Op de lopende band klanten binnenhalen voor jouw business

✓ Manieren om passief inkomen te genereren in jouw bedrijf (affiliate marketing, online producten, advertising)

✓ How-to om je eigen online producten te maken en te verkopen (online cursussen, abonnementen, templates, etc)

✓ How-to om je website te bouwen en hier maandelijks geld mee te verdienen (incl. bouwen van salespages)

✓ How-to om e-mail automatiseringen in te stellen (incl. marketingcampagnes)

Weet je hoeveel vrouwen er in Nederland financieel afhankelijk zijn?

Of vrouwen die een bedrijf zijn gestart, maar tot op heden nog steeds niet hiervan kunnen rondkomen?

Let me tell you this… het zijn er veel! #timetomakeadifference

Een online bedrijf geeft jou de speedticket naar financiële vrijheid én onafhankelijkheid. I promise.

But first: time for real talk

Een online bedrijf runnen is niet zo eenvoudig als het inrichten van een website en wachten tot de klanten binnenstromen terwijl jij Netflix aan het bingewatchen bent. I wish it was.

Misschien is dit hele online ondernemen helemaal nieuw voor je en weet je simpelweg niet waar je moet beginnen.

Je weet niet wat je moet verkopen, hoe je het moet verkopen of waar je de klanten kunt vinden die het willen kopen. Je bent verdwaald, zonder kaart, zonder kompas en zonder de juiste hoeveelheid Prosecco om je er doorheen te slepen.

Of misschien heb je al een tijdje een bedrijf en check je regelmatig de Facebook- en Insta-feeds van andere vrouwen en vraag je je af hoe ze het hebben bereikt – met hun enorme publiek, gigantische incoming payments, kast vol Gucci-tassen en een paspoort vol stamps.

Toen ik net startte met ondernemen was ik hoogzwanger van mijn eerste dochter, zat ik net in mijn tweede leerjaar van mijn studie en kwam ik rond met 500 euro (studiefinanciering) per maand.

In 2014 was ik een goedlopende blog gestart, maar ik wilde wel meer gaan verdienen. Dus startte ik in 2016 mijn eigen online marketing bureau waar ik klanten hielp bij het creëeren van websites die hoger scoorden in Google.

Het duurde niet lang voordat ik me realiseerde dat er zoveel was dat ik NIET wist over het runnen van een bedrijf. Ik besloot dat als ik succesvol wilde zijn, ik moest doen wat succesvolle ondernemers doen. Ik legde mijn hoofd neer en ging aan het werk, waarbij ik verkoopstrategieën, prijs- en verpakkingstechnieken, marketing, mindset en meer bestudeerde.

Al snel zagen mijn eigen klanten het verschil. Ze begonnen MIJ te vragen om HEN te coachen in zaken.

Ik kreeg zelfs aanvragen van de HEMA, Philips en DELA binnen om hen te ondersteunen bij marketingcampagnes.

Daarnaast ben ik in verschillende interviews in tijdschriften en bladen gekomen zoals VIVA, De Telegraaf, NRC, AD.

En het allerbelangrijkste: ik heb nieuwe ondernemers zoals jij geholpen om

hun eigen versies van online succes te bereiken.

WHAT’S INSIDE?

Let’s take a peak

STARTEN VAN EEN ONLINE BEDRIJF

Het Membership bevat complete fases: van het starten van je online bedrijf tot het uitgroeien naar 50.000+ euro omzet per maand.

BEWEZEN MARKETINGSTRATEGIEËN

Incl. groeien op social media, hoger scoren in Google, toepassen van e-mail campagnes, het opzetten van advertentiecampagnes, affiliate samenwerkingen, etc.

PLANNING & SYSTEMEN

Leer te werken met een goede planning en systemen om jouw (online) bedrijf een money-making machine te maken, zelfs als je niet werkt.

WEBSITE BOUWEN

Complete cursussen hoe jij zélf jouw website bouwt, salespages bouwt, check-out pagina’s maakt en gevonden wordt op Google door jouw potentiële klanten.

PASSIEF INKOMEN GENEREREN

Leer hoe je passief inkomen kunt verdienen met jouw online bedrijf (affiliate marketing, advertising, verkopen van online producten, verkopen van online courses, etc).

EEN EIGEN BLOG OF WEBSHOP STARTEN

Droom jij ervan om een blog of webshop te starten? In het Membership vind je ook 50+ how-to’s om je webshop of blog te starten én te laten groeien.

Toegang tot 50+ courses en how-to’s

In het Membership heb je toegang tot een complete e-learning waar wel meer dan 50+ courses, sheets en how-to’s staan. Deze courses en learnings helpen jou bij het creëren van een money-making online business (alles wat elke grote elke ondernemer doet – leer je hier!)

 

T.w.v. 1997,- euro

 

Tot 40% korting op de BFF shop

Ontvang als BFF Member wel tot 40% korting op alle pre-made websites en templates in de Become Financially Free Shop. In deze shop vind je pre-made WordPress websites voor o.a. je online bedrijf als coach, consultant, VA (and so on) én pre-made websites voor bloggers en je eigen webshop. Zo hoef je je eigen website niet meer te bouwen!

 

Priceless.

 

Nóg meer kortingen

Ben je een BFF Member? Dan ontvang je kortingen op verschillende systemen die jou kunnen helpen om jouw online bedrijf te starten én te laten groeien. We werken nauw samen met de grootste players in Nederland. Als Member profiteer jij dus van flinke kortingen!

 

Priceless.

 

Start VANDAAG nog met jouw online bedrijf!

Zonder omzet en een consistente cashflow run je geen bedrijf, maar doe je eerder vrijwilligerswerk. Om succesvol te kunnen ondernemen, is het belangrijk om online voldoende zichtbaar te zijn. 

Daarnaast is het belangrijk om ook strategisch te ondernemen: welke aanbodstrategie past momenteel bij jou om jouw maandelijkse omzet te verhogen? Welke prijzen bepaal je voor jouw aanbod? Hoe positioneer je jezelf op de markt?

Met een goed een aanbod en aantrekkelijke prijs alleen kom je er helaas niet. Dit aanbod moet immers ook verkocht worden. Conversie online genereren is onwijs belangrijk: al jouw consumenten zijn immers online te vinden. Weten hoe je dat effectief doet, leer je in het Membership.

Met het Become Financially Free Membership leer je in een logisch stappenplan jouw online bedrijf te starten en succesvol te groeien. Naast het groeien van jouw bedrijf, leer je ook passief inkomen verdienen. Zodat jij geen 70-urige werkweken hoeft te draaien om door te breken met jouw omzet per maand! 

Start vandaag nog!

Ik beloof je dat dit Membership jouw (ondernemers)leven zal veranderen. Of je nu pas twee jaar onderneemt of al 1o+ jaar. #pinkypromise

FAQ

Ik wil graag een online bedrijf starten, maar ik weet nog niet waarin. Is het dan ook voor mij?

Er zijn verschillende courses die je kunt doorlopen om bijvoorbeeld een blog, webshp of een ander online bedrijf te starten. Om echt je missie te vinden en waar jouw passie ligt, raden we je aan om deze quiz doen.

Ik ben een groeiende ondernemer en ik weet al veel van ondernemen. Is het dan ook voor mij?

Ja, want ik geloof er eerlijk gezegd in dat je nooit uitgeleerd bent als ondernemer. In het Membership vind je fases t/m 50.000+ euro omzet per maand. Leer om door te breken met jouw bedrijf. Daarnaast vind je ook onwijs veel manieren om passief inkomen te genereren met jouw bedrijf. Een aanrader voor groeiende ondernemers!

Waarom zou dit Membership mij kunnen helpen en niet een 1-op-1 traject?

Omdat er eigenlijk alles in verwerkt is wat je tijdens een 1-op-1 traject ook zou leren. Waarom meer geld uitgeven voor dezelfde kennis? 😉

Zit er 1-op-1 begeleiding in het Membership?

Nee, en dat raad ik je ook niet aan. Je wilt niet afhankelijk zijn van iemand. Go with the flow en ga eens zélf aan de slag!

Wat is de investering per maand?

Je hebt toegang tot het Membership voor slechts v.a. 14,95 euro per maand.

Is het opzegbaar?

Na 6 maanden is het Become Financially Free Membership maandelijks opzegbaar.