fbpx

Ik wil graag een online bedrijf starten, maar ik weet nog niet waarin. Is het dan ook voor mij?

Er zijn verschillende courses die je kunt doorlopen om bijvoorbeeld een blog, webshp of een ander online bedrijf te starten. Om echt je missie te vinden en waar jouw passie ligt, raden we je aan om deze quiz doen.

Ik ben een groeiende ondernemer en ik weet al veel over het ondernemerschap. Is het dan ook voor mij?

Ja, want ik geloof er eerlijk gezegd in dat je nooit uitgeleerd bent als ondernemer. In het Membership vind je fases t/m 50.000+ euro omzet per maand. Leer om door te breken met jouw bedrijf. Daarnaast vind je ook onwijs veel manieren om passief inkomen te genereren met jouw bedrijf. Een aanrader voor groeiende ondernemers!

Ik weet nog niet waar ik passief inkomen in kan verdienen. Is het Membership ook voor mij?

Ja, want in het Membership leer je alle verdienmodellen en mogelijkheden. Ook hoe je start met passief inkomen. Je doet hier genoeg inspiratie op om direct mee aan de slag te gaan. Alle members die zich aanmelden, hebben uit eindelijk meerdere verdienmodellen kunnen implementeren (ook wisten ze nog niet waarin).

Zit er 1-op-1 begeleiding inclusief het Membership?

Je kunt in het forum altijd onbeperkt vragen stellen en ons altijd bereiken via mail. Echter zien we in de praktijk dat de vragen en begeleiding (bijna) niet nodig is, omdat je al veel kunt vinden in de how-to video’s en guides, waar alles stapsgewijs staat uitgelegd. Ga dus daar eens mee aan de slag en dan zul je het vanzelf ervaren.

Ik heb een baan in loondienst. Kan ik dan ook passief inkomen genereren?

Ja. Het Membership staat vol met verdienmodellen dat je ook makkelijk kunt implementeren naast je baan. Denk bijvoorbeeld eens aan het verkopen van templates via Etsy of een affiliate website starten. Bij deze verdienmodellen hoef je ook geen social media te gebruiken of jezelf te laten zien. Puur passief inkomen creëren!

Is het Membership maandelijks opzegbaar?

Na 6 maanden is het Become Financially Free Membership maandelijks opzegbaar. De reden waarom we dit in het leven hebben geroepen, is omdat veel members zich (te snel) afmelden en als er vervolgens nieuwe content op komt, zich weer aanmelden. We willen je dus minimaal 6 maanden de tijd geven om het Membership te ontdekken. Elke maand wordt er wel iets nieuws toegevoegd.