Je eigen website voor maar €14,95 euro per maand?

Wil je een website laten maken maar is je budget niet groot? Friebie heeft hier de oplossing voor! Wij bouwen premium websites die aan alle eisen van een moderne website voldoen voor een vaste prijs van € 14,95 per maand. Geen verrassingen achteraf maar een all-in prijs voor het ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden van de website. 

Ja, dat wil ik!

De voordelen van Friebie:

R

€ 14,95 per maand

Geen hoge investering nodig maar een vast bedrag van € 14,95 per maand voor het bouwen van een website inclusief hosting en onderhoud.

R

Altijd ondersteuning

Kom je ergens niet uit, dan kun je altijd contact met onze helpdesk opnemen voor ondersteuning.

R

Inclusief onderhoud

De techniek laat je lekker aan ons over. Wij regelen alle updates, backups en het onderhoud aan de website zodat jij je bezig kunt houden met je bedrijf.

Wat krijg je in de all-in prijs van €14,95 euro per maand?

Een premium website van Friebie voldoet aan alle eisen die je van een moderne, professionele website mag verwachten. Voor een bedrag € 14,95 all-in per maand ben je volledig ontzorgd, wij zorgen er voor dat je website veilig en up-to-date is. Je kunt altijd terugvallen op onze ondersteuning.

R

Een responsive website

De website werkt niet alleen op desktop en laptop maar ook perfect op tablet en smartphone. Gebruikers zien altijd een perfecte website.

R

Hosting en onderhoud

Geen omkijken naar de techniek. Wij zorgen voor de hosting, de updates, de backups en het onderhoud van je website. Jij hoeft je alleen maar met de inhoud van je website bezig te houden.

R

Geoptimaliseerd voor Google

Gebruik makend van de beste technieken zodat de website hoog in Google kan komen en je daarmee meer klanten met je website kan binnenhalen.

R

Social media integratie

Heb je al een Facebook bedrijfspagina of maak je gebruik van andere Social Media kanalen? Wij zorgen er voor dat deze gekoppeld worden aan je website. Tevens kunnen bezoekers jouw website delen met de Social Media deelknoppen.

R

Beveiliging

Extra beveiligingsmaatregelen zorgen er voor dat de website veilig is en hackers buiten de deur blijven. Dagelijks wordt er een backup van je website gemaakt.

R

Eigen domeinnaam

Heb je al een eigen domeinnaam? Dan zorgen wij er voor dat de website via jouw domeinnaam beschikbaar is. Als je nog geen domeinnaam hebt, kun je deze via ons regelen.

R

Helpdesk

Voor al je vragen kun je bij onze deskundige helpdesk terecht. Dit kan per e-mail, telefoon

R

Gebouwd in WordPress

De website wordt gebouwd in het populairste website beheerssysteem: WordPress. Je kan eenvoudig zelf je content beheren.

Je website binnen 7 dagen online?

Dat is mogelijk!

Stap 1: Kies je template

We werken met kant-en-klare website templates die jij kunt kiezen. Wij zullen deze voor jou installeren op jouw domein of op jouw gewenste (nieuwe) domein.

 

Stap 2: Maak het officieel

We ontvangen graag het eerste maandbedrag van je (€14,95), voordat we aan de slag gaan. Heb je geen logo of beeldbank? Geen probleem, die kun je er bij bestellen.

 

Stap 3: Vul het formulier in

Na een succesvolle betaling, ontvang je van ons een invulformulier waarin je al jouw wensen kunt doorgeven van jouw website. Binnen 7 dagen staat jouw website live!

 

Templates

Kies hier je template!

The Food Blog

Fenna – Virtual Assistant

Dinja – Coach / Consultancy

Farah – Coach / Consultancy

Yara – Interior stylist

Travel – Affiliate website

FAQ

Komen er nog kosten bij, naast die €14,95 euro per maand?

Nee, er komen geen extra kosten bij. Heb je nog geen domein en wil je deze laten registreren door ons? Dan betaal je alleen €15 euro per jaar extra. That’s it. Je bent geen duizenden euro’s kwijt voor het webdesign of honderden euro’s voor de hosting. Je blijft maandelijks €14,95 euro betalen – verder niets!

Ik wil graag gebruik maken van deze deal. Wat moet ik nog aanleveren?

Als je gebruik maakt van onze super deal, dan betaal je direct jouw eerste maand €14,95 euro. Je ontvangt van ons een vragenlijst waar je jouw logo kunt uploaden, beelden kunt aanleveren, gewente kleuren en lettertypen kunt doorgeven en ook al jouw teksten per pagina. Wij zorgen dat dit allemaal binnen enkele dagen in orde is en sturen jouw de eerste versie op van de website. Jij kunt dan nog aanpassingen doorgeven, zodat de website 100% voldoet aan jouw wensen.

Hoelang duurt het voordat mijn website klaar is?

Wij vragen altijd aan onze klanten om de benodigde gegevens zoals teksten en afbeeldingen aan te leveren. Als we deze in ons bezit hebben, bouwen wij de eerste versie van de website en staat deze binnen 7 werkdagen online. Daarna heb je als klant de mogelijkheid om wijzigingen door te laten voeren. Ben je tevreden over de website? Dan zetten wij deze online. Bij de meeste klanten duurt dit niet langer dan 2 weken.

Heb je zelf geen zin om teksten te schrijven? Dan kun je dit ook aan ons uitbesteden. Onze tekstschrijvers schrijven professionele teksten voor jouw website voor een aantrekkelijke prijs van € 100,- voor een compleet website pakket van maximaal 7 pagina’s.

Is het maandelijks opzegbaar?

Na één jaar is jouw website en hosting maandelijks opzegbaar. Houd er wel rekening mee dat als je jouw website en hosting opzegt, deze ook helemaal verdwijnen. Wil je later toch jouw website weer in de lucht hebben? Dan kan het zijn dat de super deal niet meer geldig is waardoor we jouw €14,95 euro per maand niet meer kunnen garanderen.

Kan ik mijn website ook zelf aanpassen?

Jazeker! Wij bouwen onze websites met een website beheersysteem waarmee je zelf teksten en afbeeldingen kunt toevoegen een aanpassen. Het beheersysteem, WordPress, is zeer eenvoudig om mee te werken waardoor het voor iedereen mogelijk is om zelf content te plaatsen. Mocht je ergens niet uitkomen dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Regelen jullie ook de domeinregistratie?

Ja zeker, wij regelen de domein registratie voor je. Voor de meest gebruikt domein extensie .nl rekenen wij € 15,- per jaar voor de domeinregistratie.

Ik heb (nog) geen logo of beeldbank. Kunnen jullie dit ook regelen?

Ja zeker, geen probleem. Bij de website kun je een keuze maken of je een logo (€24,95) of beeldbank erbij wilt hebben. Je kunt dan kiezen uit een logo en wij regelen een beeldbank van +/- 10 (€19,95) foto’s die passen bij jouw onderneming.