fbpx

Start direct met het verkopen van digitale producten en bouw binnen no-time een passief inkomen op!

Wat is een PLR Product?

Een PLR product staat voor “Private Label Rights” product. Het is een soort digitale content, zoals tekst, afbeeldingen, audio, video of software, waarvan de rechten aan individuen of organisaties worden verkocht. Met PLR-rechten krijgen kopers het recht om de content aan te passen, te bewerken, en vaak zelfs onder hun eigen naam of merk uit te geven.

In essentie houdt het kopen van een PLR product in dat je de toestemming krijgt om de inhoud te gebruiken alsof je het zelf hebt gecreëerd. Dit kan van alles omvatten, zoals artikelen, e-books, sjablonen, grafisch ontwerp, softwarecodes en meer. PLR-producten kunnen worden gebruikt voor diverse doeleinden, waaronder marketing, educatie, branding en content creatie.

Ik verdien € 7.500 per maand met mijn digitale producten….

Mijn naam is Rowena Rousseau en ik verdien gemiddeld 7.500 euro per maand met mijn digitale producten. Digitale producten verkopen is een onwijs goed en duurzaam verdienmodel! Ik weet dat niet iedereen even handig is om digitale producten te maken, daarom kwam ik op het idee om PLR producten aan te bieden. Deze PLR producten zijn door mij en mijn team gemaakt, die jij makkelijk kunt downloaden, kunt customizen naar jouw eigen stijl en direct kunt verkopen. Het enige wat jij hoeft te doen? Marketing!

Makkelijk te bewerken in o.a. Canva, Notion en Google Sheets

Van elke categorie vind je digitale producten, zodat je altijd kunt variëren

Elke maand vind je updates welke digitale producten HOT zijn

Binnen 10 minuten je digitaal product klaar om te verkopen

STAP 1

Doe onderzoek

Kijk naar welke digitale producten je wilt verkopen. Elke maand in de PLR Library delen wij de trends van de digitale producten op elk platform (zoals Etsy, Shopify, Pinterest, etc.) 

Waar kan ik zelf onderzoek doen welke digitale producten een hoog zoekvolume hebben?
Hoe meet ik de beste zoekvolume om succesvol digitale producten te verkopen?

Het is verstandig om te kijken naar digitale producten met een hoog zoekvolume en lage concurrentie. Meer weten? In het Become Financially Free Membership (v.a. € 14,95 euro per maand) vind je een compleet stappenplan hoe je succesvol onderzoek doet en hoe je digitale producten succesvol kunt verkopen.

STAP 2

Download de digitale producten

In de PLR Library vind je van elke categorie digitale producten die je kunt downloaden. Maandelijks worden er nieuwe digitale producten toegevoegd.

Welke categorieën zijn er van digitale producten?
  • eBook templates
  • Trackers
  • Planners
  • Uitnodigingen (voor o.a. bruiloften, geboortes, etc)
  • Printable wall art
  • Social media templates
Mag ik alles onbeperkt downloaden in de PLR Library?

Ja, er zit geen limiet op als je toegang hebt tot de PLR Library.

STAP 4

Customize de producten

Een voorwaarden van PLR Producten is dat ze wel bewerkt moeten worden. Je mag niet het originele verkopen. Bewerk dus altijd een kleur, lettertype of afbeeldingen. 

Is het niet zo dat iedereen dadelijk dezelfde producten verkoopt?

Ja en nee. De voorwaarde is dat de digitale producten bewerkt moeten worden. Dan ziet het digitaal product er ook in een keer heel anders uit. Verder focust iedereen zich op een andere doelgroep en/of heeft een andere stijl.

Stel: je koopt een eBook template en maakt hier een Fitness eBook template van en de ander een Interieur eBook template van, dan is er eenzelfde digitaal product, maar geen concurrentie. Want het bevindt zich in een andere branche.

Nog een voorbeeld: jij koopt een monthy planner en bewerkt deze helemaal naar roze en speels lettertype en de ander juist heel minimalistisch met nude tinten, dan spreek je beide een andere doelgroep aan. De ene koper houdt van roze en de ander houdt van minimalistisch. Op deze manier is er dus een markt voor iedereen!

Daarnaast kun je ook digitale producten in je eigen webshop verkopen direct aan jouw klanten. Als je een virtual assistant bent kun je een Notion dashboard template kopen voor project management. Deze kun je dan ook verkopen aan (potentiële) klanten die wellicht nog niet direct klaar zijn om diensten bij jou af te nemen. Op deze manier kun je overal je digitale producten verkopen, op elk kanaal en voor elke markt!

Kan ik een PLR product zelf makkelijk veranderen?

Ja, met Canva en Notion kun je zelf makkelijk een lettertype of kleur aanpassen.

STAP 5

Verkoop je digitaal product

Als je een digitaal product hebt bewerkt, kun je deze al binnen no-time verkopen. Denk eens aan je eigen webshop, Pinterest, Shopify, Etsy, Creative Fabrica of Creative Market. Genoeg kanalen! 

Spreid je kansen en verkoop je digitale producten op meerdere kanalen, zo groeit jouw passief inkomen ook sneller.

De PLR Library is voor jou als je…


✓ Snel een passief inkomen wil opbouwen

✓ Geen zin of tijd hebt om digitale producten te ontwerpen

✓ Geen creatieve skills hebt om zelf te ontwerpen

✓ Wil weten welke digitale producten succesvol zijn om te kunnen verkopen

 

Hoelang heb ik toegang tot de PLR Library?

Je betaalt eenmalig een bedrag en hebt onbeperkt toegang. Een no-brainer dus!

Hoevaak worden er nieuwe producten toegevoegd?

We streven ernaar om maandelijks nieuwe producten toe te voegen in elke categorie. Zo kun jij ook makkelijk en snel jouw shop(s) vullen met nieuwe producten!

Voor hoeveel mag ik de producten verkopen?

De price is up to you! Je betaalt eenmalig een bedrag om toegang te krijgen tot de PLR Library. Je bepaalt zelf de prijs van je digitaal product. Je investering is binnen no-time terug verdient, dat kunnen we je wel garanderen!

Krijg ik ook inzicht in welke digitale producten goed scoren?

Maandelijks ontvang je een mail met welke digitale producten trending zijn. Ook geven we je maandelijks tips wat je zou kunnen doen om al snel te kunnen cashen.

Bijvoorbeeld: in september ontvang je een mail met een tip over dat je nu al christmas-related producten moet toevoegen, zodat ze in december al goed zijn geoptimaliseerd en vindbaar zijn op kanalen. Zulke tips en reminders ontvang je van ons!

 

Let’s talk investments

Korting loopt af over...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)