Een heel fijn concept waar echt heel veel waarde in zit. Maakt het heel helder en behapbaar om dingen aan te pakken.”

”Vanaf het eerste uur ben ik al lid. Voor een kleine maandelijkse investering krijg je toegang tot een enorme bron aan informatie die jou op een fijne manier motiveert en op afstand helpt bij het starten en/of groeien van jouw onderneming.”

 

”Het membership is het beste wat je kan overkomen.”

Het membership helpt mij om een eigen online business te bouwen, en om meerdere geldstromen te creëren. Het wordt super duidelijk uitgelegd, en Rowena is een goede leermeester. Door het membership heb ik geleerd mijn eigen website te bouwen en heb ik al klanten kunnen binnenhalen!

Rona Heckman

Ik vind persoonlijk deze praktische hands-on begeleiding misschien nog wel waardevoller dan een duur coachingstraject bij een coach, die jou het werk zelf laat doen. Juist het geleerd krijgen HOE je dit dan moet aanpakken is echt goud waard. Je haalt je investering er in no time uit. In mijn geval: met slechts 1 verkochte dienst heb ik dit membership al voor minimaal 2 jaar terugverdiend. Rowena weet wat ze doet en kan iedereen helpen om passieve verdienmodellen tot een succes te maken.

Yvonne Schmitz

Het Membership van Rowena maakt ondernemen zoveel makkelijker. In welke fase je ook zit, het helpt je groeien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Snel, simpel en praktisch word je in de actiemodus gezet. Rowena laat zien dat het niet moeilijk is om financieel onafhankelijk te worden en een succesvol bedrijf te runnen!

Bianca van As

Ik heb al duizenden euros uitgegeven aan dure cursussen en coaches, maar de waarde die in dit membership zit is mindblowing! Twijfel je nog over een coach? Stap eerst in dit membership en bekijk later of je die coach al dan niet nog nodig hebt. En dat zeg ik zelf als coach 😉 Het is overzichtelijk, ziet er mooi uit, inspirerend! Dat ik me bij het begin heb aangemeld en alsnog alle modules beschikbaar zijn en voor de eerste members de prijs dus niet veranderd, dit vind ik erg trouw en waardevol.

Michelle van Dijk

”Het membership heeft mij opgeleverd: inzichten, motivatie, een stap in de goede richting en op een andere manier nadenken over het bedrijf.

”Het membership heeft mij opgeleverd: sterkere mindset, opzet online programma, 4 nieuwe klanten.”

 

”Door het membership heb ik mijn eigen podcast durven lanceren 🎉.”