Passief inkomen is al het geld dat wordt verdiend op een manier die niet al te veel moeite kost. Er zijn verschillende manieren voor het genereren van passief inkomen die in het begin veel werk vergen, zoals het ontwikkelen van online producten, maar uiteindelijk levert het nog jarenlang geld op, zelfs als je slaapt (letterlijk).

Hoe werkt het?

Passief inkomen werkt op verschillende manieren. Doordat je veel manieren hebt om passieve inkomstenbronnen op te bouwen, is er niet één strategie waarin duidelijk wordt hoe het werkt. Het is in ieder geval belangrijk dat als je een bedrijf runt, ook werkt aan verdienmodellen die duurzaam zijn. Dat houdt dus in dat je werkt aan inkomstenbronnen die jou nog jarenlang geld op kunnen leveren. Probeer dus naast je vaste klanten en je uurtje-factuurtje ook meer tijd te besteden aan extra inkomstenbronnen.

Passieve verdiensten zijn te genereren uit vastgoed, beleggen of online. Met vastgoed heb je echter wel een startkapitaal nodig en dat heeft niet iedereen op het begin. Daarnaast is beleggen best risicovol en is er kans dat je jouw investering kwijtraakt. Daarom is het aan te raden om de focus te leggen op online verdienmodellen dat gegenereerd is door bijvoorbeeld online producten.

Lees hier: 100+ ideeën om online passief inkomen te genereren →

De mogelijkheden

Je kunt passieve verdienmodellen verdelen in 3 categorieën.

1. Kennis delen

Ben je iemand die graag kennis deelt en veel weet over een bepaald onderwerp? Dan zijn kennisproducten wellicht iets voor jou. Denk bijvoorbeeld aan e-books, masterclasses of online cursussen.

2. Schrijven

Houd je van schrijven? Dan is het wellicht interessant om een blog of online platform te starten. Hier kun je passief inkomen genereren middels affiliate marketing en advertentie inkomsten.

3. Creativiteit

Ben je creatief? Dan is het leuk om hiermee aan de slag te gaan en er extra inkomstenbronnen mee te creëren. Denk aan online producten zoals designs, templates of printables. Lees hier hoe je geld kunt verdienen met templates.

Direct starten?

Wil je nu echt eens aan de slag gaan om succesvol te worden als vrouw en financieel vrij en onafhankelijk te worden?

Meld je dan een voor het Become Financially Free Membership! Je leert hier onder andere:

  • Hoe je je online bedrijf start én laat groeien
  • Hoe je passief inkomen kunt genereren met o.a. affiliate marketing en online producten
  • Marketingstrategieën om je core-offer op de lopende band te verkopen
  • Hoe je klanten loyaliteit opbouwt zodat je doorgroeit naar 10.000+ euro omzet per maand
  • Jaarlijks doorgroeien naar een ton en zelfs een miljoen omzet per jaar

Het Membership is slechts 14,95 euro per maand en geeft je toegang tot alles wat je moet weten over het online ondernemerschap en online geld verdienen. Start hier >>>