BECOME FINANCIALLY FREE MEMBERSHIP

Wat zit er in het membership?

Toegang tot 50+ courses en how-to’s

In het Membership heb je toegang tot een complete e-learning waar wel meer dan 50+ courses, sheets en how-to’s staan. Deze courses en learnings helpen jou bij het creëren van een money-making online business (alles wat elke grote elke ondernemer doet – leer je hier!)

 

T.w.v. 1997,- euro

Korting in de BFF shop

Ontvang als BFF Member wel tot 40% korting op alle pre-made websites en templates in de Become Financially Free Shop. In deze shop vind je pre-made WordPress websites voor o.a. je online bedrijf als coach, consultant, VA (and so on) én pre-made websites voor bloggers en je eigen webshop. Zo hoef je je eigen website niet meer te bouwen!

 

Priceless.

Masterclasses

Als Premium of Gold member in het Become Financially Free Membership, heb je maandelijks gratis toegang tot de Masterclasses. Leer o.a. om in de media te komen, je webshop te laten groeien, meer passief inkomen te genereren, etc. door experts. Elke maand vindt er een Masterclass plaats. Deze zijn altijd live en bevatten ook Q&A’s.

 

T.w.v. 107 euro (per Masterclass)

Korting op softwares en programma’s

Ben je lid van het Become Financially Free Membership? Dan ontvang jij exclusieve kortingen bij de aankoop van softwares en programma’s. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van je eigen domein, een thema kopen bij Elegant Themes, MailBlue, Plug & Pay en nog zó veel meer. 

 

Priceless.

 

100+ Guides, sheets en werkboeken

Het Membership is gevuld met guides (inclusief de bestselling The Ultimate Affiliate Marketing Guide en Van E-book Naar Money Making Product t.w.v 47 euro per guide). Verder vind je nog sheets om jou verder te helpen en werkboeken waardoor je meteen aan de slag kunt gaan. 

 

Priceless.

Challenges

Maandelijks vinden er challenges plaats in het Membership waar jij aan mee kunt doen. Tijdens deze challenges ontvang je persoonlijke feedback van Rowena en krijg je net dat ene extra zetje om actie te ondernemen om bepaalde dingen te doen. Denk bijvoorbeeld om die ene LinkedIn post te schrijven, de journalist te pitchen om in de media te komen, etc!

 

Priceless.

 

STARTEN VAN EEN ONLINE BEDRIJF

Het Membership bevat complete fases: van het starten van je online bedrijf tot het uitgroeien naar 50.000+ euro omzet per maand.

 

BEWEZEN MARKETINGSTRATEGIEËN

Incl. groeien op social media, hoger scoren in Google, toepassen van e-mail campagnes, het opzetten van advertentiecampagnes, affiliate samenwerkingen, etc.

PLANNING & SYSTEMEN

Leer te werken met een goede planning en systemen om jouw (online) bedrijf een money-making machine te maken, zelfs als je niet werkt.

WEBSITE BOUWEN

Complete cursussen hoe jij zélf jouw website bouwt, salespages bouwt, check-out pagina’s maakt en gevonden wordt op Google door jouw potentiële klanten.

PASSIEF INKOMEN GENEREREN

Leer hoe je passief inkomen kunt verdienen met jouw online bedrijf (affiliate marketing, advertising, verkopen van online producten, verkopen van online courses, etc).

EEN BLOG OF WEBSHOP STARTEN

Droom jij ervan om een blog of webshop te starten? In het Membership vind je ook 50+ how-to’s om je webshop of blog te starten én te laten groeien.